ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
 
 
 
Laios
Ενοικιάσεις & Μισθώσεις Πούλμαν - Λεωφορείων Ίλιον, Αθήνα

Η επιχείρησή μας “Laios” η οποία εδρεύει στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στο Ίλιον, δραστηριοποιείται από το 1997 με ενοικιάσεις και μακροχρόνιες μισθώσεις πούλμαν - λεωφορείων προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο ιδιόκτητο και άρτια οργανωμένο στόλο που αποτελείται από 9 υπερσύγχρονα πούλμαν - λεωφορεία, μπορούμε να αναλάβουμε μεταφορές προσωπικού, σχολείων, συλλόγων, αθλητικών συλλόγων και οποιεσδήποτε τακτικές ή έκτακτες μεταφορές επιβατών επιθυμείτε στοχεύοντας στην ασφαλή και άνετη μεταφορά τους.
 

 
Τα αψογα συντηρημένα και προσεγμένα πούλμαν - λεωφορεία μας είναι εξοπλισμένα πλήρως με τελευταίας τεχνολογίας ανέσεις και είναι έτοιμα να σας οδηγήσουν όπου εσείς επιθυμείτε αλλά και να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Όλοι οι οδηγοί μας έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο, είναι άριστα και κατάλληλα εκπαιδευμένοι και πάντα με φιλική και ευχάριστη διάθεση μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σας και σας μεταφέρουν με ασφάλεια σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε σε όλη την Ελλάδα.

Με αξιοπιστία, συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς επιβατών, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις δικές σας προτιμήσεις.

Φιλοσοφία μας είναι να διευρύνουμε καθημερινά τους ορίζοντές μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις τόσο στον τομέα της ασφάλειας και της ποιότητας όσο και στον τομέα της άνεσης και της ψυχαγωγίας.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή περάστε από το γραφείο μας στο Ίλιον για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε
την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε μεταφορά επιβατών επιθυμείτε στην Ελλάδα.